Schimb - Retur

RETUR PRODUSE

Puteti returna produsele comandate pe www.modfino.ro indiferent de motiv in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ( conform O.G.  34/2014 – Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, exceptie facand articolele de lenjerie intima si costumele de baie. )

Pentru a ne notifica, contacteaza-ne telefonic la numarul de pe site sau prin mesaj privat pe pagina de facebook .

 

COSTUL de returnare al produselor este suportat integral de catre client!

Produsele se trimit prin curier rapid Cargus,Fan Curier,Nemoexpress etc.

NU acceptam produse returnate prin POSTA ROMANA,exceptie fac cazurile in care coletul este trimis prin posta rapida.

 

CONDITII DE RETURNARE si SCHIMB

Produsul returnat/schimbat trebuie sa respecte urmatoarele cerinte:

  • sa fie insotit de eticheta de identificare si accesoriile trimise initial
  • sa nu prezinte semne de deteriorare ,rupturi, miros de parfum sau transpiratie, urme de roll-on sau care au fost purtate
  • sa nu fie fortat la proba cu cusaturi rarite sau descusute.
  • sa nu fi fost spalat si sa aibe miros de detergent sau sapun

Articolele de lenjerie intima si costumele de baie NU se pot returna din motive de igiena

BANII pentru produsul/produsele returnate,se transfera in contul indicat de client in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care ati primit confirmarea ca produsul a ajuns la noi.

  • Daca marimea nu ti se potriveste, va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR DIN SITE -  CLICK AICI  ,iar noi o sa procesam comanda dvs in maxim 2 zile lucratoare.
  • Pentru a trimite coletul retur catre noi, va rugam sa  completati FORMULARUL DE RETUR DIN SITE -  CLICK AICI

 Coletul la schimb efectuat de noi conform contract curier este 25 lei. Asadar daca doriti schimbarea produsului noi trimitem colet la schimb catre dvs , iar dvs o sa platiti suma de 25 lei care reprezinta transportul tur-retur pentru schimbul dorit.

Daca ai ales un produs din categoria 2+1 sau daca comandati mai multe produse beneficiind de transport gratuit si ulterior doriti banii inapoi pe unul sau mai multe produse, astfel iesind din promotia selectata, NU  vei mai beneficia de acel discount sau de transport gratuit. Doar daca ramaneti cu comanda initiala din campania prezentata , beneficiati de discount si transport gratuit!

Suna-ne la 0736054523