Schimb - Retur

 

Curierul se plateste (30 LEI) in urmatoarele situatii :

  •  DORITI RETURNAREA BANILOR      
  •  DORITI SCHIMBAREA PRODUSULUI  
  •  DORITI SCHIMBAREA MARIMII

- Daca marimea nu ti se potriveste, va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR DIN SITE - https://modfino.ro/index.php?route=account/return/add  ,iar noi o sa procesam comanda dvs in maxim 2 zile lucratoare.

- In cazul unui schimb, daca este vorba de nepotrivirea marimii, sau orice alta problema intampinati taxa de curierat este suportat de Dvs. (30 lei); 

- Pentru a trimite coletul retur catre noi, va rugam sa completati FORMULARUL DE RETUR DIN SITE - https://modfino.ro/index.php?route=account/return/add sau sunati la nr de telefon de pe site 0371 234 937 sau sms pe nr de tel 0736054523  cu text BANII INAPOI.

In acest caz, noi trimitem curier catre dvs si curierul trimis de noi va ridica comanda de la dvs.(impachetati produsul-ele cum le-ati primit, puneti in colet cont IBAN , banii se transfera in contul dvs in max 14 zile de cand ajunge la noi in depozit, taxele de curierat de 30 lei se vor scadea din suma totala ce o avem de rambursat ptr dvs, astfel dvs nu mai platiti curierul cand vine)* banii se vor rambursa exclusiv ptr suma produsului sau a produselor achizitionate, nu si ptr taxele de curierat*

- Produsul returnat trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat;

- Reclamatia este considerata valida in momentul in care vanzatorul a intrat in posesia bunurilor returnate de cumparator(din acest moment avem 14 zile in care va returnam banii in contul dvs IBAN).

- Rochiile pot diferi ca dimensiuni in functie de tipar, culoarea produsului poate diferi in functie de lumina si aparatul foto folosit, acest lucru nu exonereaza clientul de plata curierului ptr trimiterea produsului inapoi catre Vanzator.

- Pozele poarta titlu cu caracter informativ, pot diferi in functie de tipar , croiala, material, culoare...etc

- Suma ptr produsele achizitionate, nu se returneaza, in cazul in care se constata defecte produse de Cumparator : rochie rupta la probare, rochie murdara- fond de ten, rochie murdara de deodorand ....orice alta forma de deteriorare provocata de Client in momentul in care acesta a probat produsul sau ulterior.

- Constatarea acestor defecte este facuta de Vanzator, iar acesta are dreptul de a anunta clientul, de a trimite poze catre client ptr a confirma defectele produse, numai in cazul in care clientul accepta acest lucru.

- In cazul in care clientul nu accepta sa primeasca foto ptr produsele deteriorate, coletul cu produsele returnate vor fi trimise inapoi catre client, cu taxele de curier aferente, fara nici un drept ulterior de a reveni cu reclamatie (exp: au fost cazuri in care clientul a spalat produsul, la spalare a pus detergent, produsul miroase a detergent, sau este curatat neprofesional, lasand urme de uzura, fapt ce duce la imposibilitatea vanzarii ulterioare a acestui produs catre alt client)

- Atasati in colet, numarul de comanda, numele dumneavoastra, numarul de telefon si contul IBAN unde doriti sa va viram banii.

- Nu lucram cu Posta Romana, nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier cu ramburs;

- Daca nu aveti cont bancar, puteti apela la o cunostinta si noi viram banii in maxim 14 zile de la primirea coletului;

- Banii inapoi se vireaza NUMAI in cont bancar, nu se accepta alta modalitate de returnare a banilor.

- Taxa de curierat nu se restituie in cazul unui retur, noi restituim doar banii ptr produsul achizitionat.

- Prin plasarea comenzii la https://modfino.ro/ sunteti de acord cu conditiile de livrare si retur practicate de magazinul online https://modfino.ro/.